Men rapporteert dat Vensters 12 systeem in 2024 zullen worden bijgewerkt

September 15, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Men rapporteert dat Vensters 12 systeem in 2024 zullen worden bijgewerkt

Microsoft zei eens dat Vensters 10 (hierna als Win10 worden bedoeld) de laatste generatie van Vensterssysteem dat is. Nochtans, na lancering Win11 vorig jaar, is deze belofte een grap. Win11 is natuurlijk niet de laatste versie. De update zal ook 4 functieverbeteringen worden.
De de systeemupgradecyclus van Microsoft de laatste jaren is beetje het verwarrend. - De bekende redacteur Zack Baldon brak het nieuws datmet Microsoft aan Re was begonnen - plan goed de wegenkaart van het Vensterssysteem. De versie, de functionele update van hoofdlijnversie 4 elk jaar is niet de éénjarige verbetering.

laatste bedrijfsnieuws over Men rapporteert dat Vensters 12 systeem in 2024 zullen worden bijgewerkt  0
Het huidige Win11-systeem wordt gelanceerd in 2021, zodat zou het Win12-systeem 4 keer per jaar moeten in 2024 worden vrijgegeven, en dan worden bevorderd, en het is een functionele update, zo betekent het dat er vele nieuwe veranderingen bij elke verbetering zijn.

Men rapporteert dat Vensters 12 systeem in 2024 zullen worden bijgewerkt
Dit brekend nieuws is moeilijk om te zeggen dat nauwkeurige 100%is, maar de grote versie van de verbetering van 3 jaar zeer betrouwbaar zou moeten zijn. Eerder, rapporteerde men dat Microsoft het Win12-systeem heeft ontwikkeld, en het is een nieuwe versie van de ontwikkeling. Het zal helemaal opnieuw beginnen. De architectuur van Win10 en Win11-is verschillend, is de interface moderner, en de bodemlaag zal worden veranderd. Win32-de toepassingen zullen door virtuele machines worden gesteund.