oem-retail soft co.,ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China oem-retail soft co.,ltd Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Verkoper
Merken: Lidstaten
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 90% - 100%
Inleiding

Ons bedrijf gespecialiseerd in softwarezaken meer dan 8 jaar, groeien wij snel gebaseerd op onze eerlijkheid en betrouwbare persoonlijkheid. Altijd zetten wij kwaliteit vóór lage prijs. wij controleren kwaliteit voor klanten en zij zullen heel wat tijd en geld om na de diensten sparen te doen.

 

Wij bestaan om technologie toegankelijk te maken door mensen (als u) te helpen het perfecte product kiezen, a great deal krijgen, en het gemakkelijk installeren – zodat kunt u van uw software onmiddellijk genieten.

Wij hebben alles u voor uw computer - van Windows-besturingssystemen, Microsoft Office-Reeksen, Bureautoepassingen, evenals Internet-veiligheid en anti-virus software wenst. Wij begrijpen volledig dat het verzekeren van uw computersysteem regelmatig en veilig zou moeten met hoogste prioriteit worden gegeven zonder uw begroting te compromitteren loopt, omdat wij niets minder voor ons verwachten.

 

Wij bieden ook de volledige OEM diensten met een ervaren team aan, zorgen wij ervoor dat onze producten op een vlotte en geschikte manier voor uw zaken geïntegreerd zijn.

Wij geloven sterk de klantenservice aangezien productkwaliteit zo belangrijk is, daarom onze klanten zeker is in samenwerking en stabiliteit op lange termijn. Hoop om een win-win vennootschap met u te bouwen!

 

China oem-retail soft co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

Geschiedenis

Sinds 2010, is Ons bedrijf begaan in het verstrekken van de beste kwaliteitsproducten en de de dienstoplossingen om onze cliënten te helpen hun zaken snel beheren en ontwikkelen. Onze ambitie moet onze klanten helpen nieuwe manieren vinden om hun zaken opnieuw te definiëren door de nuttigste oplossing aan concurrerende prijzen te verstrekken.

 

Ons traditioneel bedrijfsmodel is gebaseerd op kwaliteit, doenbaarheid, en gebruikerservaring. Als de industrieleider in software, is de klantentevredenheid ons nummer één prioriteit.

Dienst

 

1. In het groot vensters en bureausoftware, met inbegrip van Vensters 10 huis, vensters 10 pro, vensters 10 onderwijs, vensters 10 onderneming, Windows Server 2008/2012 R2, server 2016 norm, Server 2012 Datacenter, Windows 8/8,1, Windows 7 Pro, Uiteindelijke win7, win7-huispremie, Office 2016-home&business, bureau 2016 beroeps, bureau home&student 2016, bureau 2016 norm, SQL server 2016.

 

2. Pas COA-Sticker, met inbegrip van stickerstijlen aan, Hologram, Krasdeklagen

 

3. OEM Softwaretaal: Customizing Taal van het Softwarepakket, zoals het Spaans of Frans voor venster 10

 

4. Leveringsvergunning voor Adobe-producten, 

 

 

Ons Team

Professioneel beheer, de eerlijke dienst, klant eerst

 

het vertrouwenscoördinatie van de teamhoffelijkheid

 

de waarde van het leven ligt niet lengte van days.but in het gebruik van wij maakt van hen

 

Jongere Wereld Betere Toekomst

China oem-retail soft co.,ltd Bedrijfsprofiel 0