De kwaliteit is de Eerste, is de Eerlijke dienst de Basis, is de Goede prijs de Meerdere

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPC-Productcode

Vensters 10 Pro Digitale Zeer belangrijke de Productcodewinst 10 van de Code100% Online Activering Prooem

Certificaten
Van goede kwaliteit Vensters 10 Professionele Vergunningssleutel voor verkoop
Klantenoverzichten
Zeer goede softwarepartner, aardige prijs en de warme dienst, denk ik wij kunnen de hele tijd werken

—— John mak

betrouwbaarste leverancier die ik ooit had gezien. gelukkig om u, dank te behandelen

—— Daniel camiel

Ik ben online Chatten Nu

Vensters 10 Pro Digitale Zeer belangrijke de Productcodewinst 10 van de Code100% Online Activering Prooem

China Vensters 10 Pro Digitale Zeer belangrijke de Productcodewinst 10 van de Code100% Online Activering Prooem leverancier
Vensters 10 Pro Digitale Zeer belangrijke de Productcodewinst 10 van de Code100% Online Activering Prooem leverancier Vensters 10 Pro Digitale Zeer belangrijke de Productcodewinst 10 van de Code100% Online Activering Prooem leverancier

Grote Afbeelding :  Vensters 10 Pro Digitale Zeer belangrijke de Productcodewinst 10 van de Code100% Online Activering Prooem

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: MS
Certificering: soft
Modelnummer: Vensters 10

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20st
Prijs: cheap and negotiable
Verpakking Details: plastic zak door DHL
Levertijd: 1-2 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Transferwise, Payoneer
Levering vermogen: 10000pcs/week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Kleinhandels Taal: multitaal
inhoud: digitale zeer belangrijke code Activering: 100% online Activering
levering: DHL Pakket of e-mail Gebied: Globale Activering
Garantie: 100% het werk Het zeer belangrijke leven: Leven

Vensters 10 Pro Online de Activerings Kleinhandelswinst 10 van de Productcodecode 100% Provergunning

 

De vensters 10 April, de update van 2010 zullen de eerste belangrijkste update aan het groeien van Microsoft Vensters 10 besturingssysteem dit jaar zijn.

De vensters 10 versie 1903 of 19H1 is ook Vensters 10 versie genoemd in April 2019 wordt bijgewerkt worden die. Dit is een ander deel van de versie van Microsoft van het belangrijkste vrije programma van de tentupdate, dat nieuwe eigenschappen, hulpmiddelen en toepassingen aan Vensters 10 brengt.

Deze update zal de voetstappen van Vensters 10 de update van Oktober 2018 en de update van April 2018 volgen. Deze hebben vele nieuwe eigenschappen (en insecten) aan Vensters 10 gebracht - zelfs hebben de recentste eigenschappen probleem overtuigende gebruikers aan update. Deze updates en andere updates zijn geen betwiste vreemdelingen. Nog, met deze update, heeft Vensters 10 800 miljoen gebruikers bereikt.

Ook, begint de Vensters de update van 10 April 2019 om als een verbetering te kijken. Niet alleen zijn er heel wat nieuwe eigenschappen zoals lichtgewichtwijze in het hele systeem en de capaciteit te pauzeren updates, maar wij hebben geruchten gezien dat nieuwe Vensters 10 versie inheemse Xbox Onespelen zouden moeten kunnen spelen.

 

Vensters 10 Pro Digitale Zeer belangrijke de Productcodewinst 10 van de Code100% Online Activering Prooem

 

Garantie:

 

1. Productcodelevering binnen 10min na gekregen geld.

 

2. Activering online 100% voor alle sleutels, geen gebiedsbeperkingen.

 

3. De sleutel is gewaarborgd Leven

 

4. Geen beperkte taal, vervangt kostenloos in eerste keer als niet het werk.

 

5. De Coasticker is met hologram in hoogte - kwaliteit, kras beschikbare met een laag bedekken als u nodig hebt. schip als document.

 

6. Oem het pak is gloednieuwe verzegelde fabriek.

 

 

PC-productcode

 

Eigenschappen:

Originele oem sleutel van lidstaten

Globale gebieds100% online activering

De sleutel is het werkleven

De Coasticker en OEM het pak zijn beschikbaar

 

beschikbare pakt Engels van de pakkettaal/Frans/Spaans voor vensters 10 prooem in,

 

Vensters 10 Pro Digitale Zeer belangrijke de Productcodewinst 10 van de Code100% Online Activering Prooem

 

Een nieuwe versie van Bureau apps Word, Excel, PowerPoint en Outlook zal een aanraking-eerste interface over telefoons, tabletten en PCs verstrekken. Het blijvende functielint bij de bovenkant van apps is nu een app-balk dat verschijnt slechts wanneer u het nodig hebt. In Outlook, zult u nu berichten van uw inbox kunnen schrappen door elke ingang aan de linkerzijde te jatten. Jattend aan de juiste vlaggen dat bericht. Apps zullen eruit zien en zullen dezelfde manier op een PC uitvoeren die zij op een mobiel apparaat voor een coherentere ervaring doen.

 

 

Andere productenvoorraad:

venstersdoos: MS Office:
vensters 10 prooem het Engels/het Spaans/het Frans met 32 bits/met 64 bits Office 2019 Pro/de Versie van H&B/van H&S /Retail/de Sticker van PKC/OEM/COA-
vensters 10 pro Kleinhandelsusb het Engels met 32 bits/met 64 bits Office 2016 Pro/H&B/HS/Pro plus Versie/de Sticker van PKC/OEM/COA-
vensters 8,1 prooem Engelse/Volledige versie met 32 bits/met 64 bits Office 2013 Prp/H&B/HS/Pro plus Kleinhandelsversie/PKC/USB/OEM/COA-Sticker
vensters 8,1 pro Kleinhandels Engelse/Volledige versie met 32 bits/met 64 bits De Pro kleinhandelsversie van Office 2010/de Sticker van PKC/OEM/COA-
vensters 7 prooem het Engels/het Spaans met 32 bits/met 64 bits Adobe-productenonderzoek
vensters 7 pro Kleinhandels Engelse/Volledige versie met 32 bits/met 64 bits MS-Windows-Server:
vensters key&COA: Windows Server 2016r2 standaardoem Engels/Spaanse Versie/andere
vensters 10 pro/de sticker van de huissleutel Windows Server 2012r2 standaardoem Engels/Spaanse Versie/andere
vensters pro zeer belangrijke sticker 8/8,1 Engels/Arabisch/Spaanse Windows Server 2012r2 standaard Kleinhandelsversie/andere
vensters 7 pro/de zeer belangrijke sticker van PK Windows Server 2008r2 OEM Engels/Arabisch/Spaanse Versie/andere

 

 

contacteer me pls

 

Edwin

Sk_ype: kxzwankxz

Em_ail: kxzwan@126.com

 

Microsoft blijft het beginmenu, en de veranderingen aanpassen het in Vensters 10 in April 2019 is zeker welkom aanbracht.

Eerst, is het Menu Start wanneer het gebruiken van de update voor het eerst minder verwarrend, en de tegels en de kortere weg voor pre-geïnstalleerd apps nemen teveel ruimte niet op.

Nochtans, zijn er nog vele apps en spelen die pre-geïnstalleerd zijn en er iets kunnen zijn u niet wilt gebruiken. Met de Vensters kan de update van 10 April 2019, u meer pre-geïnstalleerde toepassingen nu desinstalleren.
Wij weten reeds dat de Vensters in April 2010 voor een tijdje werden bijgewerkt, hoewel wordt het hoofdzakelijk geroepen zijn Vensters 10 versie 1903 en zijn codenaam Vensters 19H1.

De 19H1-code geeft ons een aanwijzing in verband met de versiedatum en de mogelijke naam, aangezien het erop wijst dat de update in de eerste helft van 2019 zal worden vrijgegeven.

Microsoft zal de update van April 2019 als naam na de update van April blijven selecteren 2019.

Een ander recent gerucht - maar bevestigd dat de bijgewerkte naam de update van Venstersapril 2010, als verwijzing naar de update is van April 2019, werd gevonden in het hulpmiddel van Vensterspowershell toen het runnen van het bevel „krijgen-VMHostSupportedVersion“.

Deze die verwijzing, door Twitter-gebruiker Tero Alhonen wordt ontdekt, is veruit het sterkste bewijsmateriaal, en het zal Vensters 10 April, de update van 2010 worden genoemd.
Een andere opmerkelijke verandering moet het Menu Start schakelen om zijn eigen specifiek proces te hebben - StartMenuExperienceHost.exe in plaats van wordt ontvangen door ShellExperienceHost.exe.

Dit kan als een complexe verandering onder de kap klinken, maar de enige duidelijke tak voor de gebruiker is dat het Menu Start in werking stelt en regelmatiger potentiële problemen kan verhinderen die door andere gebieden van het besturingssysteem kunnen worden veroorzaakt.

Volgens Microsoft, is het eindresultaat een betrouwbaarder beginmenu, en de reactiesnelheid is sneller, omdat het Begin zich niet zal opschorten, zodat zal de starttijd lichtjes sneller zijn.

Contactgegevens
oem-retail soft co.,ltd

Contactpersoon: Edwin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)