De kwaliteit is de Eerste, is de Eerlijke dienst de Basis, is de Goede prijs de Meerdere

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenProoem van Windows 7 Sleutel

100% Online Prooem van Activeringswindows 7 Sleutel, de Professionele Coa Sticker van Windows 7

Certificaten
Van goede kwaliteit Vensters 10 Professionele Vergunningssleutel voor verkoop
Klantenoverzichten
Zeer goede softwarepartner, aardige prijs en de warme dienst, denk ik wij kunnen de hele tijd werken

—— John mak

betrouwbaarste leverancier die ik ooit had gezien. gelukkig om u, dank te behandelen

—— Daniel camiel

Ik ben online Chatten Nu

100% Online Prooem van Activeringswindows 7 Sleutel, de Professionele Coa Sticker van Windows 7

China 100% Online Prooem van Activeringswindows 7 Sleutel, de Professionele Coa Sticker van Windows 7 leverancier
100% Online Prooem van Activeringswindows 7 Sleutel, de Professionele Coa Sticker van Windows 7 leverancier 100% Online Prooem van Activeringswindows 7 Sleutel, de Professionele Coa Sticker van Windows 7 leverancier

Grote Afbeelding :  100% Online Prooem van Activeringswindows 7 Sleutel, de Professionele Coa Sticker van Windows 7

Productdetails:

Plaats van herkomst: VERENIGDE STATEN
Merknaam: MS
Certificering: soft
Modelnummer: professioneel

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10pcs
Prijs: good and negotiable
Verpakking Details: digitaal verzend per post
Levertijd: 1-2 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Transferwise, Payoneer
Levering vermogen: 100000pcs per week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
sleutel: Oem, niet Msdn Activering: Online Activering
Productvorm: digitale code Kwaliteit: online 100%
levering: E-mail of Skypes activeringsgebied: Globale Actief
Garantie: Vervang kostenloos als Om het even welke Problemen Het zeer belangrijke leven: levenwaarborg

Echte Winst 7 Professionele OEM 32/zeer belangrijke code met 64 bits, wint 7 Proproductcodecoa Sticker

Oem van Windows 7 Pro Zeer belangrijke Code100% Online Activering, Sticker van de Vergunningscoa van Win7 de Pro

 

De vensters die goede OS selecteren is taai wanneer u teveel opties hebt. Ik ben altijd een ventilator van Microsoft XP geweest maar na het gebruiken van Windows 7, is het mijn huidige OS.It is oud overgegaan na de lancering van vensters 7 geworden, maar de meesten van ons zijn niet bewust over de opwindende nieuwe & nuttige eigenschappen van vensters 7. Nu zijn tijd om over de zeven nieuwe eigenschappen van vensters 7 te leren.

 

Tegenwoordig Blu-Ray-heeft de schijven de high-definition DVD-oorlog gewonnen. Één enkele Blu-Ray-schijf kan hoop gegevens opslaan gelijkwaardig aan één enkele harde schijf. Windows 7 OS (Besturingssysteem) omvat inheemse functionaliteit om Blu-Ray-schijven te lezen te schrijven.

 

Stelt de meeste gedeeltelijk toepassingen boete op vensters 7 in werking, maar nog er zijn sommige toepassingen die niet compatibel met deze laatste versie van Besturingssysteem zijn. Zo om dit onverenigbaarheidsprobleem te vormen, introduceren vensters 7 de eigenschap van Windows XP-Wijze. Deze eigenschap staat u toe om een volledige functionele versie van XP binnen Windows 7, met behulp van in werking te stellen hulpmiddelen genoemd Virtual PC.

 

 

Laatste maar niet de minst, is de meest betoverende eigenschap van vensters 7 zijn initialiserende tijd, is het 20% sneller dan Windows Vista! (Getest door Vensterdeskundigen). Het vergt ongeveer 27 seconden voor login herinnering om na laars, in vergelijking met venstersuitzicht te verschijnen dat 34 seconden voor hetzelfde vergt.

Als u in het leren van meer over vensters 7 geinteresseerd bent, controleren de Officiële Website. Ik adviseer u om aan vensters 7 te bevorderen, en het gehele nieuwe Besturingssysteem te ervaren. Laten ons van welke één u weten het meest houdt? Vensters Xp, Windows Vista of Windows 7?

 

100% Online Prooem van Activeringswindows 7 Sleutel, de Professionele Coa Sticker van Windows 7

 

Beschrijvingen: Professionele OEM van Windows 7: COA
Uitgavenidentiteitskaart: Professioneel
Subtype: X15--37341
Vergunning-type: OEM: COA
Kanalen: OEM
Crypt-identiteitskaart: 186 (bedelaars)

 

De productenvoorraad van lidstaten:

vensterspakketten: Microsoft Office:
vensters 10 prooem het Engels/het Spaans/het Frans met 32 bits/met 64 bits Office 2019 Pro/de Versie van H&B/van H&S /Retail/van PKC/OEM/COA-Stickers
vensters 10 pro Kleinhandelsusb het Engels met 32 bits/met 64 bits Office 2016 Pro/H&B/HS/Pro plus Versie/van PKC/OEM/COA-Stickers
vensters 8,1 prooem Engelse/Volledige versies met 32 bits/met 64 bits Office 2013 Prp/H&B/HS/Pro plus Kleinhandelsversie/PKC/USB/OEM/COA-Stickers
vensters 8,1 pro Kleinhandels Engelse/Volledige versies met 32 bits/met 64 bits Pro kleinhandels de Versie van Office 2010/van PKC/OEM/COA-Stickers
vensters 7 prooem het Engels/Spanishs met 32 bits/met 64 bits Adobe-product tevreden onderzoek
vensters 7 pro Kleinhandels Engelse/Volledige versies met 32 bits/met 64 bits venstersserver:
vensters zeer belangrijke stickers: Windows Server 2016r2 standaardoem Engels/Spaanse Versie/anderen
vensters 10 pro/de stickers van de huissleutel Windows Server 2012r2 standaardoem Engels/Spaanse Versie/anderen
vensters 8/8,1 pro zeer belangrijke stickers Engels/Arabisch/Spaanse Windows Server 2012r2 standaard Kleinhandelsversie/anderen
vensters 7 pro/PK zeer belangrijke stickers Windows Server 2008r2 OEM Engels/Arabisch/Spaanse Versie/anderen

 

 

100% Online Prooem van Activeringswindows 7 Sleutel, de Professionele Coa Sticker van Windows 7

 

 

Contact-me tevreden voor meer productdetails, Ty!

 

Edwin

Sk.ype:  kxzwankxz

 

 

-Nieuwsblaasbalg-

 

 

nieuw in Windows 7? De nieuwe eigenschappen omvatten verhogingen aan BitLocker, AppLocker en Gebruikersaccountbeheer voor beleid en veiligheid, evenals een opgeknapt gebruikersinterface en taskbar. Maar één ding dat niet nieuw is is de besturingssysteempit: Windows 7 is gebaseerd op de Uitzichtpit, in plaats van volledig nieuwe.

Gebruik de artikelen en de video's in deze sectie van het Windows 7-spiekpapiertje om over de nieuwe eigenschappen te leren, zodat kunt u uw klanten vertellen nieuw in Windows 7.

Windows 7-de eigenschappen omvatten beheersinstrumenten: BitLocker en AppLocker, twee Windows 7-beleidshulpmiddelen, bieden nieuwe methodes aan de activiteit van de controlegebruiker aan en verbeteren veiligheid op eindpuntapparaten. Leer over deze nieuwe Windows 7-eigenschappen in dit artikel.

Gemengde reactie bij het houden van Uitzichtpit: Microsoft heeft de Windows Vista-pit in plaats van het ontwikkelen van een nieuwe Windows 7-pit geraffineerd. Microsoft zegt het besluit hardware en softwareverenigbaarheidsproblemen zal verminderen wanneer de gebruikers van Uitzicht aan Windows 7 bevorderen. Maar als de pit hetzelfde is, wat vragen, wat het punt van worden gehad een nieuw besturingssysteem?

Nieuw Windows 7-gebruikersinterface: Microsoft onthult nieuwe Windows 7-eigenschappen op de Professionele Ontwikkelaarsconferentie 2008 in Los Angeles. Let op een Microsoft-stafmedewerker geven een manifestatie voor het eerst van nieuw in Windows 7 in publiek.

Gebruikersaccountbeheer: Windows 7 versus Uitzicht: Expert J. Peter Bruzzese toont de Gebruikersaccountbeheereigenschap in Windows 7 aan. Hij vergelijkt Windows 7 en Uitzicht, dat klachten voor zijn berichten van het Gebruikersaccountbeheerpop-upitem trokken. Bruzzese zegt Windows 7 de Gebruikersaccountbeheereigenschap beduidend heeft verbeterd.

De nieuwe Windows 7-eigenschappen brengen nieuwe UI-overwegingen: Nieuw taskbar Windows 7 heeft verscheidene nieuwe eigenschappen dieuit de ontwikkelaars kunnen voordeel halen. Zij omvatten taskbar pictogrammen voor elke toepassing en een klantgericht pop-upitemvakje voor berichten.

Techniek Windows 7: Microsoft-de ontwikkelaars verstrekken regelmatige updates over nieuwe Windows 7-eigenschappen op deze blog. De recente onderwerpen omvatten Windows 7-app-compatibiliteit het testen en veranderingen in eigenschappen van Windows 7 Bèta aan Windows 7 Release Candidate.

 

Contactgegevens
oem-retail soft co.,ltd

Contactpersoon: Edwin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)